Left FORTSÄTT HANDLA
Din order

Du har inga produkter i din varukorg

Allmänna villkor

KÖPEVILLKOR

Alla priser på hemsidan är presenterade i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms.

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel på hemsidan, så som fel i produktbeskrivning, felaktiga priser samt prisjusteringar.

Vi reserverar oss för eventuella färgavvikelser mellan produktbilder på hemsidan och den verkliga produkten. Datorns färginställningar kan påverka utseendet på produktbilderna. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende.

Vid beställning av person under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för få att beställa hos oss.

Vid beställning måste du acceptera våra köpevillkor vilket sker i samband med att du lägger din order. Vid mottagen order skickar vi automatiskt ut en orderbekräftelse till din angivna e-postadress.

Betalningsalternativ Klarna:

Tillsammans med Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

Du hittar mer information om Klarna här https://www.klarna.com/se/ och du kan läsa deras användarvillkor här https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/user

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretespolicy https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/privacy

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag.

 

INTEGRITETSPOLICY

Vi på Kids Decor värnar om din personliga integritet och vi strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt.

I samband med ditt köp hos oss godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna fullfölja din beställning från oss.

Vi hanterar alla personuppgifter enligt PUL (personuppgiftslagen). De personuppgifter som har lämnats till Kids Decor vid köp används för tecknande och genomförande av leveransavtal, för att upprätthålla vår kundrelation samt för marknadsaktiviteter genomförda av Kids Decor. För att kunna genomföra beställningar är det nödvändigt att lämna ut uppgifter till tredje part. Kids Decor lämnar personuppgifter till transportföretag för genomförande av leverans och avisering.

I enlighet med GDPR registrerar vi alla personuppgifter skyddat och säkert. Du har när som helst rätt att begära att få veta vilka uppgifter vi har om dig. Du kan också begära att vi uppdaterar felaktiga uppgifter såsom uppdaterad postadress eller e-post adress. Du har även rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter. Det gäller dock inte om vi är skyldiga att bevara vissa uppgifter enligt bokföringslagen.

Klarna:

För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig.

Mer information om Klarna kan du hitta https://klarna.se

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/privacy

 

FRAKT OCH LEVERANS

De flesta mindre varor kan skickas med brev och kommer då levereras till din postlåda. Brev som speditören inte kan leverera till postlåda och paket kommer istället aviseras till dig och du kan hämta upp dessa hos i avin anvisat ombud. Observera att säljaren inte kan påverka speditörens bedömning om ett brev går att leverera till postlåda eller om du får hämta ut det.

Standard Frakt 60 SEK

Din beställning kommer att behandlas vanligtvis inom 24 timmar

Leveranstid: 3-5 dagar om inte annat anges på produktens sida.
Vid beställningsprodukter framgår leveranstiden i produktbeskrivningen.

Spårningsinformation kommer att ges när de är tillgängliga. Du kommer att få ett mail med ditt spårnummer och bud när din beställning har bearbetats och skickats.

Kids Decor och dess Samarbetspartners förbehåller sig rätt att debitera dig för paket som inte hämtas upp eller som inte tas emot för samtliga kostnader som uppstår i samband med sådan retur, för närvarande 150 kr.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget eller leverantörer.

 

RETURER OCH BYTEN

Vi hoppas självklart att du är nöjd med ditt köp men du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar hos Kids Decor. Ångerfristen börjar gälla från den dag du mottog dina varor. Returnerade varor ska vara oanvända och i originalförpackning. Vill du göra en retur kontaktar du kundtjänst och skriver returorsak, ordernummer samt vilken produkt returen gäller. Vi skickar en returfraktsedel till dig som du klistrar på paketet och lämnar in hos närmaste postombud. Vi återbetalar ej fraktkostnaden samt tar ut en extra returkostnad på 60 kr som justeras när vi hanterar din retur. (Beställningsvaror tar vi en returkostnad på 550kr) Vi tar ej emot returer via postförskott. Återbetalning sker inom 30 dagar.
Notera att vi ej tar emot returer eller byten på produkter beställda med personliga namn.

Returns from other countries then Sweden, please contact us on info@kidsdecor.se

Om du önskar byta till en annan vara, vänligen lägg en ny beställning. Gör sedan en retur enligt ovan på de varor som du vill skicka tillbaka. Vid ett byte står vi för returfrakten. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och funderingar.

OBS! Vänligen notera att ingen bytes- eller returrätt på Second hand produkter.